Sustenabilitate

Din 1946, suntem lideri in dezvoltarea de produse care se bazeaza pe cele mai bune performante de frumusete si pe o tehnologie eficienta. Misiunea noastra va fi intotdeauna sa aducem tot ce este mai bun tuturor consumatorilor si sa sustinem mediul in care traim. In calitate de marca omonima a companiei Estée Lauder, iata ce facem in prezent si mai departe pentru un viitor mai sustenabil.Transparenta ingredientelor

Enumeram toate ingredientele produselor noastre pe lista de ingrediente ce se regaseste in pagina fiecarui produs in parte pe esteelauder.ro si, acolo unde este cazul, specificam orice ingredent care nu se afla in compozitia produsului respectiv. Glosarul nostru de ingrediente prezinta ingredientele cheie de inalta performanta si beneficiile lor pentru piele, pentru afla cat mai multe despre produsele noastre.

Ambalaje sustenabile

Pana in 2025, 75-100% din ambalajele noastre vor respecta cel putin unul dintre cei "5 R": reciclabile, reincarcabile, reutilizabile, reciclate sau regenerate. Vom creste numarul cantitatii de material reciclat post-consumator din ambalajele noastre cu pana la 50%. De asemenea, vom elimina ambalajele de carton suplimentare si hartia produselor noastre acolo unde este posibil. Ne propunem ca pana in 2025 sa avem 100% din ambalajele noastre din fibre forestiere certificate FSC.

Aprovizionare responsabila

Ne aprovizionam cu ingrediente si materiale la nivel global pentru a crea produsele noastre si colaboram cu o retea larga si diversa de furnizori. Lucram cu sarguinta pentru a ne aproviziona cu ingrediente in mod responsabil si cu atentie la impactul potential asupra oamenilor si mediului. Ne propunem sa ne imbunatatim si sa ne consolidam in mod continuu practicile de aprovizionare, ramanand in acelasi timp receptivi la comunitatile locale in care ne desfasuram activitatea.

Energie si Emisii

In 2020, am atins obiectivul NetZero1 de carbon si ne-am aprovizionat cu energie electrica 100% regenerabila la nivel global pentru operatiunile comerciale directe. Am stabilit obiective de reducere a emisiilor pe baze stiintifice. Am instalat un panou solar la facilitatile noastre de productie si de cercetare si dezvoltare si am incheiat un acord pentru 22 de megawati de energie eoliana, ceea ce va acoperi peste 50% din amprenta noastra globala de energie electrica cu ajutorul tehnologiilor de energie regenerabila.

A More Beautiful Future

Cetatenie

Ne straduim sa raspundem nevoilor femeilor de toate varstele, etniile si nationalitatile. Programele si subsidiarele noastre se concentreaza asupra sanatatii si educatiei care au un impact asupra a milioane de oameni.

Incluziune & Diversitate

Frumusetea celebreaza tot ceea ce ne face unici.

Top