Cetatenie

Ne straduim sa raspundem nevoilor femeilor de toate varstele, etniile si nationalitatile. Programele si subsidiarele noastre se concentreaza asupra sanatatii si educatiei care au un impact asupra a milioane de oameni.Fundatia Estée Lauder Emerging Leaders

Misiunea Fondului Estée Lauder Emerging Leaders este de a redefini leadershipul prin sprijinirea unei noi generatii de lideri debutanti si prin contestarea stereotipurilor in materie de leadership. Fondul investeste in organizatii globale care ofera oportunitati de dezvoltare a conducerii, cultiva comunitati de sprijin si pledeaza pentru liderii care au o viziune indrazneata de schimbare. Estée Lauder Emerging Leaders Fund este un fond caritabil al companiei Estée Lauder, o organizatie caritabila cu sediul in SUA, constituita si scutita de taxe in Statele Unite ale Americii.

Programul Kode With Klossy

Estée Lauder a incheiat un parteneriat cu Karlie Kloss pentru a consolida suportul brandului pentru organizatia non-profit a acesteia, Kode With Klossy si a dezvoltat un program complex pentru a educa, inspira si indruma bursierii din taberele de vara.

In domeniul tehnologic, dominat in mod traditional de barbati, ne-am concentrat pe prezentarea propriei noastre culturi tehnologice avansate prin includerea in program a unor femei de top din domeniul tehnologiei.

Campania impotriva cancerului de san

Estée Lauder este brandul pionier al Campaniei impotriva cancerului de san (BCC) a companiei Estée Lauder, conducand misiunea BCC de a crea o lume fara cancer de san prin sustinerea cercetarii, educatiei si serviciilor medicale. Timp de 30 de ani, am fost o resursa pentru constientizarea, cunoasterea si implicarea in lupta impotriva cancerului de san si am oferit consumatorilor modalitati de exprimare a suportului lor.

Un viitor mai frumos

Sustenabilitate

Sanatatea si siguranta comunitatii noastre globale sunt primordiale.

Incluziune & Diversitate

Frumusetea celebreaza tot ceea ce ne face unici.

Top