Construirea unei generatii de lideri debutanti care redefinesc leadershipul

"Este vorba despre perseverenta. Este acel impuls care te obliga sa rezisti chiar si atunci cand esti extrem de obosit. Este acea calitate care te forteaza sa perseverezi, sa gasesti calea de ocolire a zidului de piatra."
– Estée LauderMisiunea Noastra

Brandul nostru redefineste leadershipul de peste 75 de ani. A inceput cu fondatoarea noastra, doamna Estée Lauder, care a revolutionat industria frumusetii intr-o perioada in care putine femei lucrau in afara casei, cu atat mai putin incepeau o afacere. Estée a crezut intotdeauna in puterea femeilor si le-a incurajat sa, asa cum spunea ea, “Fiti constiente de posibilitatile voastre infinite.” Mostenirea ei arata ce poate realiza o femeie vizionara.

Desi fondatoarea noastra a fost una dintre cele care au deschis calea femeilor lideri din intreaga lume, stereotipurile si prejudecatile in acest demeniu inca le plaseaza pe femei intr-un dezavantaj evident, iar implicatiile merg mult dincolo de perceptie. Printr-un studiu global de cercetare, efectuat pe mai mult de 5.700 de femei si barbati, am descoperit ca primele 3 calitati pe care oamenii din intreaga lume le cauta la un lider sunt integritatea, dedicarea, si increderea—capacitati care se extind la toate genurile. Consideram ca acestea sunt echivalentele din zilele noastre ale motivatiei specifice Estée Lauder, iar acestea continua sa fie inima brandului nostru.

De ce este atat de importanta egalitatea in leadership?

Stim ca femeile au ceea ce le trebuie pentru a fi lideri - iar datele globale ne arata acelasi lucru. De aceea, prin intermediul Fondului Estée Lauder Emerging Leaders, ajutam la rescrierea povestii despre leadership: nu doar prin promovare, ci si prin intermediul unei experiente intensive de formare in domeniul leadershipului, menita sa ajute femeile sa se autoidentifice ca lideri.

Ce Facem

Misiunea Fondului Estée Lauder Emerging Leaders este de a redefini leadershipul prin sprijinirea unei noi generatii de lideri si prin contestarea stereotipurilor de gen prezente in asteptarile actuale privind leadershipul. Eforturile Fondului se concentreaza pe 3 piloni:

Experiente de Leadership

Pentru a ajuta femeile din toate mediile sociale sa se identifice ca lideri

Mentorat si construirea de comunitati

Pentru a cultiva comunitati de sustinere a progresului femeilor

Advocacy

Pentru a schimba conversatia despre leadership si a contesta perceptiile despre ceea ce inseamna sa fii un lider

Fondul Estée Lauder Emerging Leaders este un fond de caritate al Fundației Caritabile Estée Lauder Companies, o organizație de caritate încorporată în SUA și scutită de impozite în Statele Unite ale Americii.


Afla mai multe despre colaborarea noastra cu Vital Voices

Un viitor mai frumos

Sustenabilitate

Sanatatea si siguranta comunitatii
noastre globale sunt primordiale.

Cetatenie

Ne straduim sa raspundem nevoilor femeilor de toate varstele, etniile si nationalitatile.

Incluziune & Diversitate

Frumusetea celebreaza tot ceea ce ne face unici.

Top