Instrucțiuni pentru recenzii

Scopul Instrucțiuni pentru recenzii este de a descrie procesele și cerințele legale cu privire la evaluările și recenziile pentru produse („Recenzii”) postate de consumatori pe site-ul nostru web și pentru a demonstra măsurile rezonabile și proporționate luate pentru a ne asigura că recenziile produselor provin de la consumatori care au utilizat și au achiziționat produsul.

Credem cu tărie că recenziile sunt o etapă cheie pentru consumatori atunci când achiziționează produse de pe site-ul nostru web. Ne angajăm să ne asigurăm că recenziile provin de la consumatori autentici și că aceste recenzii sunt corecte și transparente pentru consumatorii și vizitatorii site-ului web.

1. Ce înseamnă pentru dumneavoastră?

Toate recenziile sunt supuse Termenilor și Condițiilor Estee Lauder. Fără a limita cele stipulate mai sus:

Recenziile nu vor fi postate dacă (i) orice parte a conținutului este ilegală, obscenă, amenințătoare, calomnioasă, încalcă drepturile de proprietate intelectuală a oricărei părți, conține viruși de software, solicitare comercială, scrisori în lanț, e-mail în masă sau orice formă de spam, sau (ii) dacă uzurpați identitatea oricărei persoane sau entități sau induceți în eroare privind originea oricărei recenzii.

Feedback-ul sau problemele ce nu au legătură cu bunurile sau serviciile Estee Lauder nu vor fi postate. Trimiterea unei recenzii nu reprezintă un mod oficial de a efectua o plângere, iar Estee Lauder nu vă poate răspunde direct pe această platformă. Dacă aveți întrebări contactați serviciul Estee Lauder pentru asistență clienți, și un membru al echipei Estee Lauder vă va ajuta cu plăcere.

Estee Lauder poate utiliza adresa dvs. de e-mail sau alte informații de contact pentru a comunica cu dvs. cu privire la recenzia dvs. Pentru detalii suplimentare, consultați Politica de confidențialitate Estee Lauder.

2. Cum verificăm recenziile

Pentru a verifica dacă recenziile produselor provin de la consumatori reali, este necesar ca aceștia să bifeze o căsuță prin care confimră că au achiziționat, folosit sau testat produsul pe care îl evaluează.

Alte modalități de verificare pot include serviciile de moderare a conținutului pentru a asigura autenticitatea fără a compromite calitatea sau controlul:

1. Prevenirea avansată a fraudei: Prin intermediul tehnologiei de detectare a fraudei, putem valida conținutul ca fiind autentic, putem elimina recenziile duplicate, putem preveni promoțiile neadecvate ale mărcilor/vânzătorilor cu amănuntul, ne putem proteja marca împotriva limbajului vulgar și calomnios, a imaginilor sau videoclipurilor ofensatoare și putem menține la distanță de site-ul nostru web orice conținut fraudulos.

2. Moderarea în două niveluri: Un proces automat de filtrare este utilizat pentru a depista problemele de autenticitate, de la conținut neadecvat sau ilegal la informații confidențiale. În plus, echipa noastră de moderatori umani adaugă un strat suplimentar de moderare pentru a ne asigura că toate recenziile sunt legitime, adecvate și lipsite de controverse.

3. Direcționare și alerte: moderatorii vor escala probleme specifice la un nivel superior de atenție pentru conținut care conține de exemplu, probleme legate de serviciul de asistență, probleme de siguranță sau mențiuni de informații eronate de pe site, pentru a îmbunătăți continuu produsele pe care le oferim și experiența așteptată de consumatorii noștri.

3. Cum asigurăm transparența recenziilor

Ne angajăm să publicăm toate recenziile, pozitive și negative și să nu cumpărăm recenzii. Cu toate acestea, atunci când o Recenzie nu respectă aceste Instrucțiuni pentru Recenzii, aceasta nu va fi postată.

3.1 Dezvăluiri și Etichetare:

În cazul recenziilor sponsorizate sau stimulate, un element vizual este adăugat la recenzie astfel încât consumatorii să știe când o recenzie a fost postată în urma unei aprobări, sponsorizări sau stimulent. Aceste dezvăluiri vor fi afișate direct în recenzie, fie prin adăugarea unei indicații scrise specifice sau a unei etichete specifice.

Pentru a asigura transparența recenziilor, oferim diferite tipuri de dezvăluiri: aceste dezvăluiri vor indica dacă și când recenziile au fost sponsorizate sau stimulate (de exemplu, când un consumator a primit produse gratuite sau orice alt tip de stimulente sau atunci când recenziile provin de la alte persoane care au o relație directă cu noi precum angajații, influencerii, etc.).

În general, recenziile provenite de la angajații noștri nu sunt autorizate și în acest caz, aceste recenzii sunt evidențiate prin modalități de dezvăluire specifice, așa cum este descris mai sus.

3.2 Afișare recenzie:

Pe pagina unui produs, sunt disponibile mai multe straturi de informații privind recenziile.

Un fragment al recenziei oferă o vizualizare simplă a conținutului unei recenzii unui produs, în partea de sus a paginii produsului.

În plus, un fragment al recenziei este furnizat cu toate detaliile recenziei produsului, inclusiv evaluarea medie cu stele medie, conținutul recenziei și distribuirea evaluării.

Recenziile produsului pe site-ul nostru web sunt în general afișate începând cu cea mai recentă recenzie. Cu toate acestea, recenziile pot fi sortate după: Cele mai recente, Cele mai utile, Cele mai slabe, Cele mai bune, Cele mai vechi și Recenzii cu imagini.

De asemenea, este afișat un rezumat al recenziilor scrise pentru fiecare stea. Recenziile pot fi filtrate după scor pentru a fi afișate doar cele mai bune recenzii, cele mai slabe recenzii sau orice recenzii cu un anumit număr de stele, după cum doriți. Acest lucru asigură accesul transparent și corect al consumatorilor la toate recenziile, negative și pozitive.

3.3 Calculare scor recenzii

Scorul general al unei recenzii a produsului este afișat lângă recenzie. Acest scor este calculat pe baza mediei reale a tuturor recenziilor postate pentru un anumit produs împărțit la numărul de recenzii postate pentru acel produs.

În majoritatea cazurilor, scorul general este afișat ca o valoare de evaluare generală (de la 0 la 5 stele) sau o evaluare medie în decimale (de la 0 la 5). Acestea se bazează pe media tuturor evaluărilor împărțită la numărul de recenzii (de ex. puteți vedea un scor de 4 stele sau 4,3 stele).

 

Top