January 1,

Dupa ce a inceput sa ofere mai multa atentie propriei sanatati in timp in ce se focusa pe o cariera in asistenta sociale, Julie Wald si-a dat seama ca este crucial sa aiba grija de ea, pentru a avea grija in mod corespunzator de pacientii ei. De fapt, a fost atat de pasionata de aceasta noua piata, incat a descoperit si a obtinut certificarea de profesor in meditatie si yoga, a devenit maestru reiki si chiar a invatat arta Thai. „Mi-am dat seama ca in cele din urma ceea ce voiam sa fac era sa integrez cunostintele mele medicale – experienta mea in sanatatea mentala – cu pasiunea mea pentru bunastare”, a explicat Wald. 16 ani (si multe respiratii profunde) mai tarziu si vei gasi seriviciile Namaste New York – meditatie persoanalizata la domiciliu, yoga, nutritie si terapie prin masaj – fiind la indemana tuturor, de la directori executivi, la celebritati si pana la familisti convinsi.

In cinstea Zilei Internationale a Femeii, am intrebat-o pe antreprenoare de ce este importanta ingrijirea de sine si, nu este surpinzator, ea a avut multe de spus: „Daca nu te nutresti continuu, nu ii poti nutri pe ceilalti. A descoperi cum sa avem grija de mintile si corpurile noastre este esential pentru a acumula puterea necesara pentru a trece peste provocarile zilnice cu care ne confruntam (echilibrul dintre munca si viata persoanala, asteptari, presiune etc). Ingrijirea de sine iti ofera fundatia de care ai nevoie pentru a te bucura de numeroasele tale roluri – mama, partener, prieten, lider – decat sa le privesti ca pe niste sarcini. Avem nevoie de ingrijire de sine pentru a fi suficient de prezenti nu numai pentru a avea succes, ci si pentru a ne putea bucura de toate lucrurile pe care viata ni le ofera”.

Un alt motiv pentru care Walt a fost inspirata sa deschida Namaste New York a fost pentru ca a recunoscut ca exista o nevoie in spatiul wellness pentru „o abordare mai holistica a ingrijirii de sine si a bunastarii”. Aceasta este viziunea care a determinat-o sa creeze cei patru piloni ai ingrijirii de sine: Linistea, Nutritia, Miscarea si Atingerea. „Cei patru piloni sunt ingredientele pe care am invatat ca nu sunt negociabile in ceea ce priveste un plan cu adevarat de succes in ingrijirea de sine care ii va face pe oameni sa se simta mai sanatosi si mai fericiti”, a spus Wald. Descoperiti mai multe despre fiecare dintre cei patru piloni si cum ii puteti incorpora in rutina zilnica.

Cei patru piloni sunt ingredientele pe care am invatat ca nu sunt negociabile in ceea ce priveste un plan cu adevarat de succes in ingrijirea de sine care ii va face pe oameni sa se simta mai sanatosi si mai fericiti.

Top