January 1,

Florile sunt, probabil, unul dintre cele mai primitoare si imbucuratoare lucruri de pe Pamant. Asadar, nu este de mirare ca inclusiv construirea coronitelor de flori poate fi o experienta sociala semnificativa – o idee cultivata de consultantul creativ si designer-ul floral pentru evenimente Christy Doramus. Christy a scris literalmente o carte despre coroanele de flori, cu mult inainte ca internetul sa fie impanzit cu astfel de tutoriale, dar este pasiunea ei de a le pozitiona ca intr-o aventura sociala ceea ce ofera coronitelor sale un fler aparte.

„Este ceva ceea ce reuneste oamenii”, spune Christy. ”Crearea de coronite de flori la o petrecere a burlacitelor, un botez sau chiar un eveniment la locul de munca iti ofera sansa de a te conecta cu alte persoane, deoarece este un proces atat plin de creativitate cat si de durata. Si, oricat de siropos suna, coronitele de flori pot reprezenta cercul prieteniei.”

Oricat de siropos suna, coronitele de flori pot reprezenta cercul prieteniei.

Caz demonstrat: Christy si domnisoarele sale de onoare chiar au creat coronite de flori pentru a trece mai usor timpul dinaintea ceremoniei nuntii. Acum, inspirata de notele parfumului nostru Beautiful Belle, Christy a personalizat o coronita de flori pentru brand-ul Estée Lauder folosind gardenii, frunze de gardenie, trandafiri de gradina, tuberoza si iris. Ea iti impartaseste si tie cat de simpla este modalitatea in care tu si prietenele tale puteti crea coronite de flori la urmatoarea petrecere – un succes instantaneu, garantat.

Top