January 1,

Ai incetat sa mai verifici emailurile acum mai bine de o ora, ti-ai indepartat machiajul si hidratat tenul si tocmai ai terminat o cana calda de ceai in timp ce te-ai bucurat de noua carte pe care o citesti. Acum, tot ceea ce ramane de facut sunt doar cateva miscari de Pilates si gata, este ora potrivita pentru odihna! Stai. Cum?

Desi multi cercetatori au demostrat ca miscarile de intindere si posturile efectuate la Yoga si Pilates influenteaza in mod benefic calitatea somnului, nu reprezinta ceva ce ne preocupa la finalul unei zile lungi. Acesta este si motivul pentru care am rugat-o pe Heather Andersen, fondatoarea New York Pilates, sa ne recomande cateva exercitii pentru a ne putea odihni mai bine.

Probabil unul dintre cei mai buni instructori de Pilates din Statele Unite, Andersen isi doreste sa aiba o noapte linistita in care sa se odihneasca bine dupa ce toata ziua a avut-o plina cu clase si intalniri. ”Este atat de important sa va reincarcati si sa dormiti mult” spune ea. „In plus, imi gasesc echilibrul prin miscare. Corpul poate realiza o legatura mai profunda cu mintea, care se poate concentra mai bine in liniste si constientizare de sine.”

Ne simtim mai relaxati doar gandidu-ne in acest fel. Mai jos, poti gasi cele trei miscari pentru un somn mai bun (pe care le puteti efectua acasa, pe podea sau pe o saltea de yoga):

Imi gasesc echilibrul prin miscare. Corpul poate realiza o legatura mai profunda cu mintea care se poate concentra mai bine in liniste si constientizare de sine.

Top